21 Kasım 2012 Çarşamba

otomediamarket: 2012 BMW-3 F-30 MULTIMEDIA NAVIGASYON ARKAEGLENCE- REAR CAMERA.mp4

otomediamarket: 2012 BMW-3 F-30 MULTIMEDIA NAVIGASYON ARKAEGLENCE- REAR CAMERA.mp4

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeni Nesil Arka Eğlence Sistemleri

En beğenilen filmleri ve TV şovlarını kaçırmayın, sosyal ağınıza bağlı kalın ve favori müziklerinize istediğiniz an erişimini keyfini sürün. Çevrimiçi eğlence için kendinizi bilgisayarınızın küçük ekranına hapsetmeyin. WD TV Live veri akış medya oynatıcı ile, HDTV'nizde tüm bunların tadını çıkarabilirsiniz

veri akış medya oynatıcı MKV, MP4, XVID, AVI, WMV ve MOV video formatları dahil pek çok popüler dosyayı destekler. Şimdi neredeyse her tür dosya formatında medyanızın tadını çıkarmanın özgürlüğünü yaşayın
veri akış medya oynatıcısı PC'ye gerek duymadan, yüksek hızlı İnternet bağlantınıza kablosuz olarak bağlanır.

USB sürücünüz, ağ sürücünüz veya evinizdeki herhangi bir PC veya Mac bilgisayardan video, müzik ya da fotoğraf aktarın. Medya kitaplığımız tüm sürücülerdeki içeriği bir araya getirerek, en mükemmel video, şarkı ve fotoğrafın bulunmasını kolaylaştırır

USB bağlantı noktalarından birini kullanarak video kameranızı veya dijital kameranızı medya oynatıcınıza doğrudan bağlayın ve bir PC olmadan HD video ve fotoğrafları anında görüntüleyin veya arşivleyin. Resim Aktarım Protokolünü destekleyen her türlü dijital görüntüleme aygıtıyla çalışır.

Favori blogcu ve web sitelerinizden e-posta almaya devam edin ve en son ses ve videoları RSS bildirimleriyle ilk siz aktarın. Ayrıca, kendiniz de kontrol panelinize onaylayıcı olarak gösterilecek özel bildirimler ekleyebilir, böylece hiçbir şeyi unutmazsınız.

Şık, hareketli gezinti menülerimizle eğlence seçimlerinizi yapmak için birlikte verilen programlanabilir uzaktan kumandayı kullanın. Favori müziğinize, fotoğraflarınıza, videolarınıza veya menü seçeneklerinize çabuk ve kolay erişmek için tuşları kişiselleştirin.

Rockswap ile kıymetli taşların yerini değiştirin, Texas Hold’Em'de şansınızı deneyin ya da Sudoku ile matematiksel yeteneklerinizi test edin.

Kolay metin girişi için ekran klavyesini kullanın ya da kablolu veya kablosuz USB klavyenizi takın. YouTube'da video aramak veya Facebook durumunuzu güncellemek için mükemmeldir.

Cihaz açıldığında otomatik olarak oynatması için favori şarkınızı, filminizi veya fotoğraf slayt gösterinizi seçin. HDTV'nizde görsel sanatları veya kurumsal dijital videonuzu görüntülemek için ideal.

Yürütülen video ile eşleştirmek için ses dudak uydurma ayarı
Altyazı rengi, konumu ve zamanlama ayarı
Belirli çevrimiçi servisler için parola korumalı ebeveyn kontrolleri

Range Rover Sport Geniş Ekran Android Sistemi ve Digital Klima Paneli

Range Rover Sport Geniş Ekran Android Sistemi ve Digital Klima Paneli